Kom mee de stemming overstemmen met mega-koor ‘Hear my Voice’ op donderdag 19 december 2019

Wij kiezen voor zorg, welzijn en cultuur! Kort voor de politieke verkiezingen kwamen we met 9000 vakbondsleden op straat om het belang van zorg, welzijn en cultuur in de verf te zetten.

Nu is duidelijk dat de Vlaamse regering deze keuze niet maakt en opnieuw kiest voor besparingen in plaats van de noodzakelijke investeringen en kritische stemmen liefst monddood maakt.

De afgelopen weken hebben we met velen geprotesteerd. Wat begon als een strijd van de Kunstensector en de kunstenaars werd algauw een breder gedragen protestbeweging van de vakbonden, de onafhankelijke pers, de etnisch-culturele minderhedenorganisaties, de socioculturele sector en de welzijns- en armoedebestrijdingssector.

Wij vragen een beleid op mensenmaat. Dit betekent investeringen in dat wat onze samenleving rechtvaardiger, warmer en meer solidair maakt. Wij vragen dat een overheid publieke middelen prioritair inzet voor projecten met maatschappelijke meerwaarde voor iedereen.

Op 19 december wordt er gestemd over de Vlaamse begroting. We willen de stemming over besparingen laten overstemmen door een mega-koor. Kom naar Brussel en zet je stem mee in.

Donderdag 19 december 2019

Hear our Voice: Mars voor een warme samenleving

16:30 Verzamelen aan Brussel-Centraal, vertrek mars naar het Vlaams Parlement
Breng je boodschap, je stem of iets anders dat lawaai maakt mee!
Vanaf 17:15 laten we luid van ons horen, tot in het parlement
Kom massaal want met hoe meer we zijn, hoe meer we gezien en gehoord worden.

Hear my Voice: mega-koor aan het Vlaams Parlement

19:00 Verzamelen aan het Vlaams Parlement
We vormen een megakoor en zingen samen. Even geen tweets, geen geschreeuw, louter samen zingen om onze stem hoorbaar te maken. We overstemmen de stemming met onze simpele menselijkheid.

Meer info op het facebook event Hear our voice van State of the Arts.